At prioritere tid på sin hobby…

Jeg har altid elsket at male og tegne, og har både malet med akryl på lærred, og med tusch og akvarel på papir. Det er virkelig dejligt afslappende for mig, at fordybe mig i et billede eller en tegning. Jeg har gennem de sidste mange år ikke prioriteret det ret højt, og det er jeg ved at lave om på. Jeg ønsker at blive bedre og det bliver jeg kun med en masse øvelse. Jeg har her i foråret taget et kursus i illustration hos Helle Blom på skolen for kunst og design. Det var super sjovt og lærerigt, og det betød at jeg pludselig SKULLE prioritere det kreative i min hverdag, da vi jo havde forskellige opgaver, og afprøvede en masse fede teknikker som jeg har eksperimenteret videre med på egen hånd. Helle er en super dygtigt illustrator og underviser, og jeg har lært en masse.

Én af de mange sjove teknikker vi afprøvede på kurset. Dette er lavet med flydende tusch, opvaskemiddel og et sugerør. Tusch og sæbe blandes med lidt vand og så laver man bobler med et sugerør. Skørt og sjovt. Jeg har efterfølgende tegnet op med tusch.

Jeg har altid været god til at tegne præcist efter noget, men har virkelig manglet at udvikle min egen streg. Jeg fik nogle gode opgave på kurset, som har tvunget mig til at tegne mere frit, men det er stadig en stor udfordring for mig, men øvelse gør mester.

I denne måde at tegne på er jeg godt hjemme. Jeg skal tegne præcist, og det er meget trygt.

Jeg er begyndt at sælge lidt ud af mine billeder og tage mod bestillinger. Det er blevet taget godt imod, og bestillingsopgaverne tvinger mig samtidigt til at prioritere tegning og maling i hverdagen, fedt!

Ét af de billeder jeg er ret stolt af. Jeg udfordrede mig selv, og malede bare uden plan. Super sjovt og synes det blev ret fint.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *