Kvinden bag bloggen

Jeg hedder Ann, er 31 år gammel og nyudsprunget blogger.
Mest fordi jeg har en mening om så mange ting, og fordi jeg åbentbart har et behov for, at dele ud til enhver der gider læse med.

Jeg er uddannet fysioterapeut, mor til Anton fra 2012 og Elin fra 2014, og gift med den mest forstående, tålmodige og dejlige mand man kan forestille sig, jeps.

Bloggen kommer til at omhandle vores hverdag som børnefamilie, mine kreative syslerier og nok også lidt af min interesse for god mad.

Jeg vil også skrive om vores valg som familie. Vi har nemlig valgt, at have en lidt anden hverdag end mange andre småbørnsfamilier. Jeg har været hjemmegående med Elin til hun var 2,5 år, og vi har valgt at arbejde mindre som familie, end de 67-75 timer om ugen som mange vælger. Det betyder selvfølgelig nogle fravalg, særligt økonomisk, men vi synes, det er det hele værd.

Vi vil nemlig meget gerne have mere af hverdagen som familie.

Ønsket om mere tid sammen som familie, gør at jeg ikke ønsker et 8-15.30 job, og tror fuldt og fast på, at der altså MÅ findes en anden vej. Den vej, og min rejse dertil, er også noget helt sikkert ikke kan undgå at skrive en hel del om.

Håber i vil læse med.

Ann